Pohja:
 160 g gluteenittomia digestivekeksejä
 4 rkl WellaWareSupernutrition Luomu Tyrnirouhe
 75 g laktoositonta voita


Täyte:
 4 liivatelehteä
 400 g maustamatonta tuorejuustoa (laktoositon Philadelphia)
 1 - 1/2 dl sokeria
 3 tl vaniljasokeria
 3 rkl limen mehua
 1/2 dl WellaWareSupernutrition Granaattiomenajauhe
 1 1/2 dl WellAwaren Chia Humara mansikka-granaattiomenajuomaa
 4 dl laktoositonta kuohukermaa
 2 rkl kiehuvaa vettä
 Kuorrute:
 1 1/2 dl WellAware Chia Humara mansikka-granaattiomenajuomaa
 2 liivatelehteä
 2 rkl kiehuvaa vettä


Valmistusohje:
 - Murenna keksit muruiksi ja nypi rasva joukkoon ja sekoita lopuksi mukaan tyrnirouhe.Laita leivinpaperi irtovuoan (n.25cm lev.) pohjalle ja levitä keksi/rasva seos vuoan pohjalle tasaisesti.

 - Liota 4kpl liivatetta kylmässä vedessä 5 min.

 - Sekoita sokerit ja limemehu tuorejuustoon ja lisää granaattiomenajauhe ja Chia Humara mansikka-granaattiomenajuomajuoma. - Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.

 - Sulata liivatteet kiehuvaan vesi tilkkaan. Lisää liivate juuston joukkoon sekoittaen.

 - Lisää kermavaahto mukaan ja kääntele varovasti tasaiseksi seokseksi.

 - Kaada täyte nopeasti pohjan päälle ja tasoita pinta. Laita vuoka jääkaappiin hyytymään tunneiksi/yön yli. 

Kuorrute

 - Laita 2kpl liivatetta kylmään veteen 5 minuutiksi.

 - Kuumenna 2 rkl vettä kiehuvaksi, sulata liivatteet veteen ja lisää Chia Humara mansikka-granaattiomenajuoma. Sekoita tasaiseksi.

 - Kaada seos kakun päälle ja nosta kylmään ainakin ½ tunniksi. Irroita vuoka varovasti kun kakku on jähmettynyt varmasti kokonaan.