Pohja:

 2 munaa
 2 dl vehnäjauhoja
 1/2 tl soodaa
 1 tl kanelia
 1 tl vaniljasokeria
 1 tl leivinjauhetta
 1/2 dl WellaAwareSupernutrition Luomu Tyrnirouhetta
 1 dl öljyä
 3 dl porkkanaraastetta

 Kuorrutus:
 100 g Olympia sulatejuustoa
 50 g voita
 4 dl tomusokeria
 2 tl vaniljasokeria

 Päälle:
 Mantelirouhetta ja voi lisäksi laittaa esim. Keksejä tms.

 Laita uuni lämpiämään, 175 astetta.
 Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu sooda, kaneli, vaniljasokeri, leivinjauhe ja tyrnirouhe.
 Lisää öljy ja porkkanaraaste.
 Sekoita taikina tasaiseksi ja paista voidellussa, korppujauhotetussa irtoreunakakkuvuuassa n .45 min.
 Vatkaa kuorrutusta varten huoneenlämpöinen voi ja sulatejuusto. Sekoita joukkoon tomusokeri ja vaniljasokeri.
 Levitä kuorrutus jäähtyneen kakun päälle. Koristele mantelirouheella.
 Säilytä kakkua viileässä, maku vain paranee muutamassa päivässä, jos maltat olla syömättä