6 lasagnelevyä

 Jauhelihakastike:
 400 g jauhelihaa (TAI vaihda jauheliha Valion Mifu paistettavaan ruokarakeeseen, maku välimeren tomaatti, ja jätä toinen raejuusto pois)
 1-2 sipulia
 3 valkosipulin kynttä
 0,5 dl WellAwareSuperNutrition Tamarindi smoothiejauhetta
 3 rkl tomaattisosetta
 1 rkl oreganoa
 1 rkl basilikaa
 2,5 dl vettä

 Juustokastike:
 2 rkl voita
 2 rkl vehnäjauhoja
 4 dl maitoa
 2dl juustoraastetta
  valkopippuria
 väliin :
 1 prk raejuustoa

 pinnalle:
 1 dl juustoraastetta

 Ruskista sipulit ja jauheliha.
 Mausta seos ja lisää vesi. Anna kiehua hetken aikaa.
 Sulata kattilassa voi, lisää jauhot ja anna kiehahtaa. Lisää maito hitaasti sekoittaen, lopuksi juustoraaste ja valkopippuri. Sekoita niin , että juustoraaste sulaa hyvin.
 Voitele vuoka ja levitä kerroksittain lasagnelevyjä, jauhelihakastiketta, raejuustoa ja juustokastiketta.
 Lopuksi päälle juustoraastetta.
 Paista 175 asteessa n 30 minuuttia.