Broileria pekonikäärössä & lankkuperunat

Perunoita n.1 kg

Rypsiöljyä

Suolaa

Pippuria


Valmiiksi pintamaustettuja broilerin fileitä n.600 gr

Pekonisiivuja 2 pkt (2x140gr)

WellAwaren Supernutrition Luomu Ruusunmarjarouhetta


Laita uuni lämpenemään, 225 astetta.

Pilko pestyjä perunoita kuorineen sopiviksi "lankuiksi". Mausta öljyllä, pippurilla ja suolalla. Laita leivinpaperin päälle syvälle uuninpellille ja uuniin.


Kääri broilerinfileet pekoniin. 

Ota pelti uunista kun perunat ovet kypsyneet n. 20-30min.

Asettele pekoniin käärityt broilerinfileet uuninpellin toiseen reunaan ja ripottele päälle WellAwaren Luomu Ruusunmarjarouhetta maun mukaan. Paista perunoita ja pekonibroilereita uunissa vielä n. 20 min. tai kunnes pekoni kauniisti ruskistunut.


Ananas-chili dippi

2dl rypsiöljyä

1 kananmuna

1 limen mehu

1/2 tl suolaa

1 rkl sokeria

Chilirouhetta maun mukaan

3 tl WellAwareSupernutrition Ananas Smoothiejauhetta


Mittaa rypsiöljy sauvasekoittimen omaan kapeaan mittakippoon ja riko sekaan 1 kananmuna. Aseta sauvasekoitin kipon pohjalle, siten että kananmuna jää sauvasekoittimen alle. Käynnistä sauvasekoitin ja kun majoneesi alkaa muodostua, nostele sauvaa pikkuhiljaa ylöspäin, kunnes kokonaan valmista. Sekoita limen mehu ja mausta suolalla,sokerilla, chilirouheella ja lisää lopuksi WellAwarenSupernutrition Ananas smoothiejauhe. Anna seistä hetki kylmässä ennen tarjoilua.

Nauti perunat ja pekonibroilerit Ananas ChiliDipin ja raikkaan salaatin kera.