Uunilohi tyrnirouheella 

Lohifilettä 4 palaa (n. 4cm levysinä)

1 + 2 rkl ruokaöljyä

n. 1/2 dl WellAware SuperNutrition Luomu Tyrnirouhetta (maun mukaan)

3 rkl rosmariininia hienonnettuna

1tl suolaa

1/2 tl valkopippuria

Voitele uunivuoka (n.1rkl ruokaöljyä) ja laita lohipalat vuokaan. Suola ja valkopippuri lohipalojen päälle ja sen jälkeen rosmariini sekä tyrnirouhe. Lopuksi ripottele päälle vähän ruokaöljyä. Paista uunissa 200 asteessa n. 10-15min.


Chili-rakuunaporkkanat

8-10 porkkanaa

100 g pehmeää laktoositonta voita

chilirouhetta maun mukaan

1 valkosipulinkynsi

1 rkl hunajaa

1/2 tl suolaa

1/2 sitruunan mehu

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Pese ja paloittele porkkanat. Pilko pieneksi valkosipulin kynsi. Sekoita pehmeän voin sekaan chilirouhetta, valkosipulinkynsi, hunaja, suola ja sitruunan mehu. Sekoita voiseos porkkanoihin ja laita uunivuokaan.  Laita vuoka uuniin n.30 minuutin ajaksi. Laita tyrnilohivuoka uuniin kun porkkanat ovat paahtuneet n.15-20 min

Nauti lohesta ja porkkanoista esim. riisin kera