Mango-vadelmakääretorttu

3 kananmunaa 

1 1/2 dl sokeria 

1 dl semper gluteeniton kuitupitoinen jauhoseosta 

3/4 dl perunajauhoja 

1/4 dl kaakaojauhetta (sokeroimatonta) 


Vaahdota munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon kuivat aineet siivilän läpi. Levitä taikina leivinpaperin päälle uuninpellille. Paista 200 asteessa, n. 10 min. Kumoa kääretorttu sokeroidulle leivinpaperille. 


Täyte

2dl laktoositonta vispikermaa (tai rahkaa 1 purkki) 

1 prk (200g) Valio Viola vanilja tuorejuustoa 

1/2 dl Wellaware Supernutrion Mango smoothiejauhetta 

1 prk (425g) mangoviipaleita tai tuoretta mangoa viipaleina 

kotimaisia vadelmia 


Vatkaa kerma, lisää sekaan vaniljatuorejuusto ja mangojauhe. Levitä kääretorttulevyn päälle ja lisää mangoviipaleet ja vadelmat. Kääri rullalle leivinpaperin sisään ja laita hetkeksi kylmään. 


Nauti teen tai kahvin kanssa!