Kaalipata


rypsiöljy
2 sipulia
3 porkkanaa
1 keskikokoinen keräkaali

Kuori sipulit , pese porkkanat & pilko ne. Paloittele kaali. Lisää sipulit ja porkkanat hellalla olevaan lämpimään pataan, jossa rypsiöljyä ja kuullota hetken aikaa. Lisää paloiteltu kaali pikkuhiljaa ja vettä 1/2-1 litraan. Laita sekaan lihaliemi tai kasviskuutio. Mausta meiramilla, rakuunalla ja mustapippurirouheella. Lisää suolaa tarvittaessa. Lisää WellaWaren herneproteiinijauhetta n. 1dl. Ja sekoita hyvin. Sekoita sekaan myös siirappia n 1/2 dl. Jos haluat lisätä jauhelihaa , paista pannulla ja mausta haluamallasi tavalla ja lisää pataan. Hauduta uunissa 150 asteessa n. 1 1/2 tuntia.

Nauti puolukkasurvoksen kera.