Ostoskori (0) 0,00 €

Valmistajat

Toimitustavat

Valmistajat

Toimitustavat

Back on Track Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Henkilötietolainsäädännön mukainen tietosuojaseloste (erit. henkilötietolaki, 523/1999, 10 ja 24 §).

1.1.2017

1. Rekisterinpitäjä

Back on Track Oy
 Y-tunnus: 2237134-7
Teollisuuskatu 24a, 11100 Riihimäki
 Puhelin: 0207429900, email: suomi@backontrack.com

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Sama kuin yllä

3. Rekisterin nimi

Back on Track Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Back on Track Oy haluaa kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tämä tietosuojaseloste kuvaa tapaa, jolla me ("me"=Back on Track Oy) keräämme henkilötietojasi ja miten käsittelemme niitä, ja samalla olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle tyydyttävän ja hyödyllisen ostokokemuksen.

BACK ON TRACK OY tietää, että välität henkilökohtaisten tietojesi käytöstä ja jakamisesta ja otammekin yksityisyytesi vakavasti.

Tämä käytäntö koskee meidän vuorovaikutusta kanssasi, jossa keräämme henkilökohtaisia tietoja (kuten jäljempänä kuvataan), joko henkilökohtaisesti myymälöissämme tai käyttämällä backontrack.com-verkkosivustoa. Koska keräämme tiettyjä tietoja käyttäjiltämme, haluamme, että ymmärrät, mitä tietoja keräämme, miten keräämme, miten näitä tietoja käytetään, miten voit tarkastella näitä tietoja ja miten voit hallita näitä tietoja.

Sivustolla käymällä, käyttämällä palveluitamme, hankkimalla tuotteitamme verkkosivustollamme, lähettämällä viestiä tai chat-huoneita ja lähettämällä muita sivustoihin tai toimittamalla meille henkilökohtaisia tietoja (alla kuvatulla tavalla), tunnustat hyväksyvänne käytännöt ja toimintalinjat, jotka mainitaan nykyisessä tietosuojakäytännössä ja käyttöehdoissa. Sinun tulisi tarkistaa nämä käytännöt aina, kun annat meille henkilökohtaisia tietoja, jotta voisimme olla varmoja siitä, että olet tyytyväinen toimintaamme. Jos et ole samaa mieltä tämän käytännön kanssa, ethän anna meille henkilökohtaisia tietoja tai käytä sivustoamme.

Kuka on Back on Track?

Tätä käytäntöä varten BACK ON TRACK OY tarkoittaa BACK ON TRACK Ltd: tä joka sisältää emoyhtiömme Diomed AB: n ja kaikki sen sidosyritykset. BACK ON TRACK OY sisältää myös edellä mainittujen yhtiöiden tytäryhtiöt sekä kaikki heidän seuraajansa ja toimihenkilöt.

Mitä ovat henkilötiedot?

Henkilökohtaiset tiedot ovat tietoja, jotka viittaavat yksilöön ja kirjataan missä tahansa muodossa. Henkilökohtaisiin tietoihin kuuluvat esimerkiksi ikä, tulot, syntymäaika, sähköposti ja postiosoitteet, puhelinnumerot ja taloudelliset tiedot.

Rekisterin käyttötarkoitus

Käytämme Henkilötietojamme pyrkimyksessämme parantaa ostokokemustasi, kommunikoida kanssasi tuotteistamme, kampanjoistamme tai kilpailuistamme, jos sellaisia on, suojelemaan sinua ja meitä virheiltä ja petoksilta, käsittelemään pyyntöjäsi sekä tilauksiasi ja analysoimaan ostoksiasi, ostomalliasi, tilisi toimintaa, maksuhistoriaa, arvioida luottokelpoisuutesi ja noudattaa lakisääteisiä vaatimuksia. Voimme myös käyttää näitä tietoja tarjotaksemme sinulle tarjouksia, auttamaan meitä kohdistamaan tiettyjä tuotteita sinulle ja auttamaan meitä kehittämään ja parantamaan sivustoamme ja räätälöimään sen etusi mukaiseksi. Lisäksi voimme käyttää tietoja tutkimusten ja analyysien tekemiseen, tutkimus-, tilasto- ja tuotekehitystarkoituksiin sekä muihin tarkoituksiin, aika ajoin, lain sallimissa puitteissa.

Keräämme, käytämme tai julkaisemme henkilötietojasi vain kun olet tietoinen asiasta sekä suostumuksellasi, ellei sitä ole laissa sallittu tai kielletty. Suostumus voi olla suullinen tai kirjallinen, ilmaistu tai epäsuora. Epäsuora suostumus saadaan usealla eri tavalla, myös silloin, kun asiakassuhde on jo olemassa, tällöin suostumus on aiemmin annettu tai henkilötietojen käyttö on selkeästi ilmeinen sinulle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisterissä voidaan käsitellä kaikista rekisteröidyistä seuraavia tietoja:

  • etu- ja sukunimi
  • yhteystiedot (postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)
  • asiakkuuden ja/tai asiallisen yhteyden alkamis- ja päättymisajankohta sekä -tapa
  • suoramarkkinointiluvat ja -kiellot
  • sähköisten palveluiden ja sisältöjen hyödyntämistä koskevat tiedot (esim. uutiskirjeiden tilaaminen), rekisteröidyn selaimen rekisterinpitäjän palvelimelle lähettämät tekniset tiedot (esim. IP-osoite, selain, selainversio, sivu, jolta rekisteröity on siirtynyt sivuillemme) sekä rekisteröidyn selaimelle lähetetyt evästeet ja niihin liittyvät tiedot
  • markkinointiin ja myynninedistämiseen liittyvät tiedot, kuten rekisteröityyn kohdistetut markkinointitoimenpiteet ja niihin osallistuminen (esim. markkinointiarpajaisiin ja –kilpailuihin sekä tapahtumiin osallistuminen)
  • asiakkuuden ja muun asiallisen yhteyden hoitamiseen ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot (esim. maksullisten tuotteiden ja palveluiden osto- ja peruutustiedot, maksuttomien tuotteiden ja palveluiden tilaustiedot, toimitustiedot, palautteet, reklamaatiot sekä asiakaspalvelutapahtumien taltioinnit, kuten puhelut, sähköpostit, chat- sekä tekstiviestit)
  • kieli

Rekisterissä voidaan käsitellä tuotteen ja/tai palvelun ostaneista yllä lueteltujen lisäksi seuraavia tietoja:

  • asiakasnumero
  • henkilötunnus
  • laskutus- ja perintätiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja voidaan kerätä myymälöissämme. Niitä voidaan myös kerätä verkossa, kun vapaaehtoisesti rekisteröidyt sivuillemme tai päivität nykyistä profiiliasi sivuillamme, vastaanotat katalogeja, uutiskirjeitä tai sähköpostiviestejä, käytät viestintäpalveluita, vastaat kyselyihin, ilmoittaudut kilpailuihin tai muihin myynninedistämistarkoituksiin ja kun lähetät viestin chat-huoneisiin tai teet muita huomautuksia sivustollemme. Voimme myös kerätä henkilökohtaisia tietoja kolmansilta osapuolilta, joille olet antanut saman oikeuden.

Jos päätät lähettää sähköpostiviestin sivustolta ystävälle, keräämme myös ystäväsi nimen ja sähköpostiosoitteen. Ystäväsi tietoja käytetään vain lähetyssähköpostin lähettämiseen, eikä niitä tallenneta asiakas- tai markkinointiasiakirjoihimme. Sivustomme on tarkoitettu aikuisten käyttöön. Emme tietoisesti kerää mitään alle 13-vuotiaiden lasten henkilötietoja. Alle 13-vuotiaat eivät saa käyttää sivustoa tai antaa BACK ON TRACK OY:lle mitään henkilökohtaisia tietoja.

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Back on Track Oy:n käytössä, paitsi Back on Track Oy:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Back on Track Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

7. Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen

Jos valitset vaihtoehdon automaattinen täyttö ja aktivoit "nopeat ostokset", annat meille nimenomaisesti luvan käsitellä ja tallentaa tarvittavat tiedot tämän toiminnon aktivoimiseksi ja kehittämiseksi. CVV: tä (Card Verification-Value-Code) käytetään vain hankintavaiheessa, eikä sitä ole myöhemmin tallennettu tai käsitelty osana korttitietoja. Jos annat meille suostumuksen aktivoida tämän toiminnon, tietojen antaminen näkyy automaattisesti täytettynä myöhemmissä ostoksissa tällä verkkosivustolla, joten sinun ei tarvitse syöttää tietoja kussakin uudessa prosessissa, ja tällainen suostumus on voimassa ja tehokas myöhempien ostojen yhteydessä. Voit vaihtaa korttitietosi ja peruuttaa luvan käsittelyyn ja tallentamiseen milloin tahansa Oma tili -osiossa - Kortit. Korttitietosi tallennetaan ja lähetetään luotto- ja maksukorttien luottamuksellisuuden ja turvallisuuden tärkeimpien standardien mukaisesti. Kun käytät tätä toimintoa, salasanan vaihtaminen voidaan pyytää turvallisuussyistä. Muista, että verkkosivuston käyttöturvallisuus riippuu myös tiettyjen avainten / salasanojen oikeasta käytöstä ja säilyttämisestä luottamuksellisina. Voit muuttaa tai peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa kohtuullisessa ajassa, jos siihen liittyy laillisia tai sopimusehtoja. Ilmoitamme sinulle vaikutuksista. Jos haluat muuttaa suostumustasi, tutustu yhteydenottotietoihin.

Tehdessäsi kauppoja BACK ON TRACK OY:n kanssa hyväksyt myös henkilötietojesi siirtämisen kolmansille osapuolille.  

BACK ON TRACK on osa jälleenmyyjien verkostoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman tuotteita. Jaamme henkilökohtaiset tietosi BACK ON TRACK -yhtiöiden perheessä, jotta voimme ilmoittaa sinulle tuotteista, palveluista, palkinnoista ja erikoistarjouksista, joista saatat olla kiinnostunut. Nämä ilmoitukset voidaan antaa postitse, sähköpostilla, puhelimella, tekstiviestillä, automaattisella numeronvalmistuslaitteella tai muulla tietoliikenteessä olevalla yhteystietolomakkeella. Ajoittain voimme siirtää henkilötietosi BACK ON TRACK -yrityksen ulkopuolelle luotettaville yhteisöille, jotka voivat auttaa meitä palvelemaan sinua. Kun teemme niin, vaadimme tällaista henkilöä suojaamaan tietoja haluamallamme tavalla.

Kun käytämme luotettavia kolmansia osapuolia toimimaan puolestamme tekemällä sellaisia tehtäviä kuin tilausten täyttäminen, pakettien toimittaminen, luottokorttimaksujen käsittely tai asiakaspalvelun tarjoaminen, sopimusehtoja tai muita asianmukaisia keinoja varmistamme, että kolmannet osapuolet noudattavat käytäntöämme ja kaikki sovellettavia tietosuojalakeja. Tietojemme luovuttaminen tämän käytännön mukaisesti saattaa edellyttää henkilökohtaisten tietojen siirtämistä muihin maihin. Henkilötietoja ei saa käyttää eikä paljastaa muihin tarkoituksiin kuin niille, joille se on kerätty, paitsi lain edellyttämällä tavalla. Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.


8. Rekisterin suojaus

Säilytetään Back on Track Oy:n Riihimäellä sijaitsevalla toimistolla, joka on murtohälytetty.Rekisteriä ei luovuteta sivullisille.


Suojelemme henkilökohtaisia tietojasi tietoturvallisuuden kannalta tarkoituksenmukaisten turvatarkastusten avulla muun muassa käyttämällä seuraavia toimenpiteitä: i) fyysiset turvaamistoimet, kuten rajoitetut käyttömahdollisuudet ja henkilötietojen asianmukaisen hävittämisen; ja (ii) sähköisiä turvatoimia, kuten salasanasuojausta, pääsyä tietokoneisiin henkilökohtaisiin tietoihin. Olemme vastuussa henkilökohtaisista tiedoistamme, mukaan lukien kaikki henkilökohtaiset tiedot, jotka siirretään kolmansille osapuolille käsittelyä, varastointia tai muuta tarkoitusta varten.Kun käytämme luotettavia kolmansia osapuolia toimimaan puolestamme tekemällä sellaisia tehtäviä kuin tilausten täyttäminen, pakettien toimittaminen, luottokorttimaksujen käsittely tai asiakaspalvelu, käytämme sopimuksia tai muita tarkoituksenmukaisia keinoja, joilla varmistetaan, että kolmannet osapuolet noudattavat käytäntöämme ja kaikkia sovellettavia yksityisyyden suojaa koskevia säännöksiä. Emme voi olla vastuussa mistään henkilökohtaisista tiedoista, joita jaat tai lähetät viestikeskusteluihimme, keskusteluhuoneisiin tai muihin julkisesti lähettämistäsi tiedoista. Nämä ovat julkisia alueita, ja niitä voi kuulla tai katsella kuka tahansa, joka vierailee sivuston näissä osissa ja sellaisena kuin se on tämän käytännön ulkopuolella

9. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Henkilökohtaisia tietoja ei käytetä tai paljasteta muuhun tarkoitukseen kuin sihen, johon se on kerätty, paitsi omalla suostumuksella tai lain edellyttämällä tai sallimalla tavalla. Sitä säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen näihin tarkoituksiin tai lakien edellyttämällä tavalla. Kun siirrämme henkilötietosi, varmistamme, että sitä valvotaan samalla tavoin ja tämän ohjeistuksen kaltaisten käytäntöjen mukaisesti.

Pidämme henkilötietosi täsmällisinä, täydellisinä ja ajantasaisina tarpeen mukaan ja kohtuudella mahdollisiin käyttötarkoituksiin. Voit pyytää päästä tutustumaan kaikkiin tietoihisi, jotta voimme tarkistaa ja muuttaa tietojasi tarvittaessa. Jos henkilötietosi on luovutettu kolmannelle osapuolelle, ohjaamme sinut kyseiselle osapuolelle (esim. Luottoyhtiöille).


Tämä käytäntö ja siihen liittyvät tiedot ovat aina saatavilla sivustollamme, www.backontrack.com Privacy Policy tai pyynnöstä. Pyynnöstä ilmoitamme sinulle henkilötietojen olemassaolosta, käytöstä ja jakamisesta ja sinulla on oikeus päästä näkemään kaikki tietosi. Sinulla on oikeus kiistää tietojen oikeellisuus ja täydellisyys ja muuttaa niitä tarvittaessa. Jos kantelu on perusteltu, ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin, mukaan lukien tarvittaessa muuttamaan toimintaamme ja käytäntöjämme.


 

Cookies ja verkkojäljittimet


Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka upotetaan kovalevylle joillakin sivuston sivuilla. Evästeet ovat vaarattomia siinä mielessä, että ne eivät voi purkaa mitään tietoja kiintolevyltäsi, jonka kautta sinulla on täydellinen hallinta. Käytämme evästeitä määrittämään sivuston liikennettä, välittämään hyödyllisiä tietoja kiinnostuksistamme ja muokkaamaan sivustosi tulevia vierailuja. Evästeet eivät järjestelmällisesti anna meille mitään henkilökohtaisia tietoja sinusta, ja voit päättää lopettaa evästeiden vastaanottamisen milloin tahansa yksinkertaistamalla selaimesi kokoonpanoa. Käytämme myös Web-merkkejä, jotka ovat pieniä koodijonoja, jotka on sijoitettu verkkosivuilla tai sähköpostiviestissä. Niitä kutsutaan joskus "clear GIF-muodoiksi" (Graphics Interchange Format) tai "pikselitunnisteiksi". Kun vierailet tietyillä sivuilla, verkkojäljittimet ilmoittavat meille vierailustasi. Koska verkkojäljittimiä käytetään yhdessä evästeiden kanssa ja jos poistat evästeet, verkkojäljittimet tunnistavat vain nimettömän sivustovierailun. Sähköpostissa käytettäessä verkkojäljittimet antavat meille mahdollisuuden tietää, oletko saanut sähköpostin.
Sivusto voi sisältää linkkejä muille sivustoille kuin omallemme tai BACK ON TRACK -yrityksille. Näillä sivustoilla voi olla omat tietosuojakäytännöt tai tietosuojaperiaatteet. Emme ole vastuussa kyseisistä sivustoista, ja tarjoamme vain nämä linkit sivuston kävijöille. Nämä sivustot voivat lähettää sinulle evästeitä ja kerätä tietoja ja käyttää niitä tavalla, joka ei ole meidän käytännön mukainen. Kehotamme sinua tarkistamaan kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ennen kuin joku heistä saa mitään henkilökohtaisia tietojasi. Emme hallitse näillä sivustoilla näkyvää sisältöä tai ota vastuuta niiden sisällöstä, eikä myöskään ole syytä olettaa, että hyväksymme tai muuten suosittelemme tällaisia sivustoja tai niiden tarjoamia tuotteita tai palveluita.

Maksutavat

Verifone BlueCommerce

Toimitustavat